English
Економски факултет
Факултет са традицијом
Универзитет у Нишу

Пријава испита и колоквијума

Испити се пријављују путем пријава које се убацују у сандучиће смештене у близини канцеларије Службе за евиденцију студената. Пријаве се могу набавити у књижари Факултета. Уплата за испите се врши на жиро рачун Факултета: 840-1683666-17, са одговарајућим позивом на број.

Испитни рокови

Испитни рокови организују се у складу са годишњим календаром испита Факултета. Календар испита објављује се са почетком сваке школске године и саставни је део плана извођења наставе.

Студенти који су обновили упис године могу полагати испите из обновљене године у свим редовним и ванредним испитним роковима.

На предлог Студентског парламента стручна служба сачињава распоред полагања испита у испитном року и истиче га на огласним таблама.

Редовни испитни рокови су:

  • Јануарски у периоду од 21.01. до 15.02. текуће године,
  • Априлски у периоду од 20.03. до 05.04. текуће године,
  • Јунски у периоду од 10.06. до 05.07. текуће године,
  • Септембарски у периоду од 25.8. до 15.09. текуће године,
  • Октобарски у периоду од 01.10. до 15.10. текуће године.

Ванредни испитни рокови

  • Децембарски у периоду од 25.11. до 15.12. текуће године.

На захтев Студентског парламента Наставно-научно веће Факултета може одобрити додатне испитне рокове у терминима предвиђеним за одржавање испита на факултетима Универзитета у Нишу.

У Децембарском испитном року и у додатним испитним роковима сви студенти плаћају пријаву испита у складу са Одлуком о висини надокнаде за услуге које Економски факултета пружа студентима.

Колоквијуми

Колоквијуме заказују асистенти у договору са студентима.

Преглед остварених ЕСПБ-а

Број индекса:
Упис

Студентске организације

AISEC